O nás - Monitoring vozidiel
Vedeli ste, že v našom software TT2 môžete vyhodnocovať dáta stiahnuté z tachografu a karty vodiča? Software ich vyhodnotí v zmysle Európskej legislatívy. POZOR! Nestačí dáta z tachografu, karty vodiča len stiahnuť. Je potrebné ich pravidelne vyhodnocovať.

Slovenská firma s viac ako 10 ročnými skúsenosťami

Vlastná značka, vlastný vývoj, vlastný produkt
Zobraziť všetky benefity
0
Monitorovaných vozidiel

Schválené ministerstvom dopravy

Vlastný vývoj

Vysoká presnosť

Firma CSM monitoring s.r.o. je slovenská spoločnosť s výhradne slovenským vlastníctvom a kapitálom. Naši zamestnanci pracujú v segmente GPS monitoringu viac ako 10 rokov. V oblasti monitoringu vozidiel a správy vozového parku poskytujeme komplexné služby od hardweru, cez softvér až po administráciu vozového parku. Rovnako pristupujeme ku klientom, ktorý majú vo svojom vozovom parku jedno vozidlo, alebo niekoľko stoviek vozidiel. Služby poskytujeme spoločnostiam ktoré prevádzkujú nákladnú cestnú dopravu, flotilu osobných vozidiel, stavebné stroje, poľnohospodársku a lesnú techniku. Tiež poskytujeme služby požičovňam motoriek, štvorkoliek a pod.


Spolupracujeme s firmami z oblasti GPS technológií z celého sveta tak, aby sme mohli našim klientom poskytnúť najmodernejšie technológie. Našim kľúčovým partnerom je spoločnosť Ruptela ltd. s ročnou produkciou viac ako 160 tis. gps zariadení. GPS jednotky spoločnosti Ruptela poznajú zákazníci v 128 krajinách sveta. Našim cieľom je byť pre našich klientov dlhodobím a stabilným partnerom. Poskytovať kvalitné služby a prinášať najmodernejšie technológie. Vždy sa snažíme dať klientovi viac, ako očakáva.

Spokojní klienti

Kontaktujte nás